Oeps: Ring Pro 2 videodeurbel te vroeg online geplaatst door webshop

Er is per ongeluk een productpagina van de nog niet aangekondigde Ring Pro 2 videodeurbel online gezet.
ring pro 2
Ring Pro videodeurbel. © Ring/Press

Webshop Best Buy lijkt een grote fout gemaakt te hebben: de webshop heeft een productpagina van een Ring Pro 2 videodeurbel te vroeg online gezet. Op de webshop pagina worden allerlei specificaties gedeeld van de nog niet door Ring aangekondigde slimme videodeurbel.

Ring Pro 2 videodeurbel met 3D bewegingsdetectie

Een foutje in de trant van ‘je had maar één taak‘. De webshop Best Buy lijkt veel te vroeg een productpagina online te hebben gezet van een nieuwe Ring videodeurbel. Het gaat om een Ring Pro 2 Videodeurbel, die heel aannemelijk de opvolger zal worden van de Ring Pro die je nu al kunt kopen.

De publicatie van de productpagina werd gespot door website Zatznotfunny.com, die printscreens van de productpagine online heeft staan.

Specificaties Ring Pro 2

Niet alleen is er een foto te zien van de Ring Pro 2: er worden ook tal van specificaties gedeeld. Zo zou er bij de Ring Pro 2 sprake zijn van een betere camera: een 1536p variant. Hiermee zou dit de Ring’s beste slimme deurbel worden, gezien de beste tot nu toe een 1080p camera is.

Ook spreekt Best Buy van 3D-bewegingsdetectie. Hiermee zou in en rondom het huis  beweging gedetecteerd kunnen worden, waarvan je – net als bij andere slimme deurbellen – een notificatie op je smartphone kunt verwachten als dat zo is. Ook is er net als andere slimme deurbellen sprake van tweeweg-communicatie: hiermee kun je niet alleen meeluisteren, maar ook communiceren met degenen die voor je deur staan.

Alexa ondersteuning

We hebben hier te maken met een Pro-versie van een Ring deurbel. Onlangs schreven we bij Smartoday over de aankondiging van Alexa op Ring deurbellen: Alexa kan mensen begroeten die aanbellen via een slimme deurbel van Ring. Echter liet Ring weten dat dit alleen mogelijk zou zijn op de Ring Pro, waardoor het dus ook mogelijk zou moeten worden bij deze opvolger.

Ring Pro 2: prijs en beschikbaarheid

Wil jij je smart home uitbreiden met de Ring Pro 2? Dan moet je waarschijnlijk nog even wachten: ten eerste heeft Ring zelf nog niets aangekondigd. Website Smarthomeweb.nl heeft Ring gevraagd om een reactie, maar deze is tot nu toe nog uitgebleven.

Wat wel kunnen delen is dat er bij de productpagina van Best Buy te zien is dat de Ring Pro 2 een prijskaartje van 324,99 dollar heeft. Dat is omgerekend zo’n 210 euro. Daarbij wordt ook gemeld dat deze nieuwe deurbel vanaf 31 maart 2021 te pre-orderen is. Of dit ook in Nederland zo is op deze datum blijft nog in het ongewisse.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts