OPPO Find X3 Series release: 11 maart 2021

De release van de OPPO Find X3 Series zal op 11 maart 2021 live te zien zijn via YouTube.
oppo find x3 release
OPPO launch event promo. © OPPO/Press

Op 11 maart 2021 is het zover: dan lanceert OPPO haar nieuwe Find X3 series. De smartphone met een 1 miljard-kleurendisplay zal dan officieël aangekondigd worden.

OPPO Find X3 Series

De OPPO Find X3 Series zal het nieuwste vlaggenschip gaan worden. “De serie zet de toon op het gebied van kleur met zijn baanbrekende visuele technologie”, meldt OPPO enthousiast. Daar blijkt niets aan gelogen: de Find X3 Pro beschikt onder meer over een 10-bit Full-Path Colour Management System.

10-bit Full-Path Colour Management System

Laten we nog even kort stil staan bij de 10-bit Full-Path Colour Management System technologie van OPPO. Vorig jaar – tijdens OPPO INNO Day 2020 – kondigde het smart device merk de techniek voor het eerst aan. Met de komst van de OPPO Find X3 kunnen gebruikers het nu zelf ervaren. Naar eigen zeggen zou er bij de nieuwe Find X3 volledig gefocust zijn op het volledige spectrum van kleurbeheer, van indrukwekkend kijkplezier en oogveiligheid tot toegankelijkheid.

Ook op het gebied van het scherm zou de Find X3 uit gaan blinken. Gebruikers moeten straks kunnen genieten van een zeer hoge vernieuwingsfrequentie en inhoud met een hoog dynamisch gebruik. Dit resulteert vanzelfsprekend in vloeiender scrollen en comfortabele beeldprestaties. Kijken we naar de camera, dan zou er sprake zijn van een Qualcomm Snapdragon 888 Mobile Platform aangedreven camera.

Live release op 11 maart 2021

Ben je benieuwd naar de aankondiging van de OPPO Find X3 Series? Dan hebben we goed nieuws voor je: OPPO zal haar nieuwe smartphone-serie namelijk live aankondigen via YouTube. Op het YouTube-kanaal van OPPO kun je op 11 maart 2021 om 12.30 uur live meekijken bij de aankondiging. We hebben hieronder alvast de video geplaatst.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts