Opslag Netatmo slimme deurbel nu ook mogelijk via Dropbox

De opslag van gesprekken en video’s van de slimme deurbel van Netatmo kan geautomatiseerd worden via Dropbox of een persoonlijke FTP-server.
netatmo slimme deurbel opslag dropbox

De opslag van gesprekken en video’s van de slimme deurbel van Netatmo kan geautomatiseerd worden via Dropbox of een persoonlijke FTP-server. De data wordt standaard opgeslagen op een Micro SD kaartje in het de slimme deurbel zelf, maar kan nu veiliger en eenvoudiger gearchiveerd worden.

Opslag via Dropbox en persoonlijke FTP server

Dit meldt Netatmo afgelopen week. Het gaat om een gratis software-update: je hoeft dus geen andere slimme deurbel van Netatmo aan te schaffen om te genieten van deze veilige en makkelijke manier van opslaan. Het opslaan van data via een persoonlijke FTP-server of Dropbox heeft een aantal voordelen.

Zo blijft data behouden, ook als de videodeurbel gestolen wordt, en kun je de data in eigen beheer houden. Ook sluit Netatmo aan op een grote behoefte van smart home liefhebbers: een slimme deurbel met opslag zonder peperdure abonnementskosten. Iets wat bij merken als Ring en Google Nest een geheel ander verhaal is.

Netatmo slimme deurbel

Begin dit jaar kondigde Netatmo, het Franse smart home merk, haar nieuwe slimme deurbel aan. De deurbel is voorzien van een camera en de mogelijkheid van tweeweg-communciatie: met de deurbel kun je dus niet alleen meeluisteren, maar ook praten met degenen die aanbelt.

 


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts