Opvouwbare iPhone release mogelijk in 2023

De release van een opvouwbare iPhone zou mogelijk in 2023 plaatsvinden.
opvouwbare iphone release
iPhone, ter illustratie. © Devon Janse van Rensburg

Als we de laatste geruchten mogen geloven zou de release van de opvouwbare iPhone in 2023 plaatsvinden. De foldable van Apple zou ongeveer even groot zijn als een iPad Mini.

Opvouwbare iPhone

Het is niet de eerste keer dat er geruchten worden verspreid over een opvouwbare iPhone. Ditmaal is het Apple-analist Ming-Chi Kuo – die het al vaker bij het rechte eind had – die stelt dat Apple in 2023 haar eerste foldable zou gaan lanceren. In een artikel van MacRumors stelt de analist dat het scherm van een grootte zou gaan hebben tussen de 7,5 en 8 inch. Het scherm zou uitgevouwen ongeveer even groot zijn als een iPad Mini.

Het scherm zou net als de Samsung Galaxy-Fold series naar binnen geklapt kunnen worden, om hem te veranderen van tablet naar smartphone-formaat.

Release foldable

De eerste stappen? Die heeft Apple nog helemaal niet gezet, aldus Kuo. Toch wel opvallend, gezien er foto’s rondgaan van dus nog helemaal niet bestaande opvouwbare iPhones. Het wordt overigens ook wel tijd dat Apple zich gaat tonen in de wereld van foldables: merken als Samsung, Huawei en Motorola lopen al enige tijd mee. Zo werd onlangs nog de nieuwe opvouwbare Huawei Mate x2 series aangekondigd.

Naast de mogelijke opvouwbare iPhone release in 2023 stelde de Apple-analist ook dat in de toekomst nieuwe iPhones zonder notch gaan verschijnen.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts