Philips Hue Amarant Verstraler zorgt voor juiste sfeerlicht

De Philips Hue Amarent Verstraler is een van de nieuwe slimme lampen in 2021.
philips hue amarant appear
Beeld: De nieuwe verstraler van Philips Hue. © Signify

Tijdens CES 2021 heeft Philips Hue vier nieuwe producten aangekondigd. Een daarvan is de Philips Hue Amarant Verstraler. Volgens Signify, het bedrijf achter Philips Hue, zorgt de verstraler voor het juiste sfeerlicht, zowel in de winter als in de zomer. Het gaat hier om slimme buitenverlichting.

Philips Hue Amarant Verstraler

Met de Philips Hue Amarant Verstraler kun je via de Hue app een specifieke kleur kiezen, zoals we dat ook gewend zijn bij andere slimme lampen van het merk. Je kunt unieke lichtvormen creëren op grote objecten. Signify geeft hierbij muren, hekken en hagen als voorbeeld.

Zo is er onder meer een ‘wallwash-effect’ waarmee de Hue Amarant Verstraler de look van een lege wand of muur versterkt. Het effect bestaat uit levendig licht met miljoenen kleuren, die intenser worden door de metalen kap van de Hue Amarant.

Bevestiging

De Philips Hue Amarant Verstraler kan op verschillende manieren bevestigd worden: net wat uitkomt in jouw situatie. Zo kan de Amarant verstraler op de vloer gemonteerd worden, maar kan hij ook ondersteboven aan het dak bevestigd worden. Het is maar net waar jij slimme lampen in de tuin kunt bevestigen.

De installatie? Dat moet eenvoudig zijn, belooft Signify ons: “Als deel van de collectie laagspanningsarmaturen is de Amarant eenvoudig te installeren en uit te breiden met meer armaturen om je buitenomgeving om te toveren tot een sfeervolle oase”, aldus het moederbedrijf van Philips Hue.

Philips Hue Amarant kopen

Wil jij je tuin binnenkort voorzien van deze nieuwe verstraler? Dan hebben we goed nieuws voor je: je kunt vanaf 26 januari 2021 de Philips Hue Amarant Verstraler kopen voor € 149,99 bij diverse verkooppunten.

Naast de Amarant introduceerde het merk nog meer tijdens CES 2021. Zo werd de Philips Hue Appear aangekondigd, gevolgd door de Philips Hue wall switch module en een vernieuwde Philips Hue dimmer switch.

 


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts