Philips Hue Appear is ‘een populaire muurlamp’

De Philips Hue Appear muurlamp zorgt voor een zwevend lichteffect.
philips hue appear
De Philips Hue Appear is een slimme muurlamp. © Signify

Een populaire muurlamp. Zo kondigt Signify de nieuwe Philips Hue Appear vandaag aan tijdens CES 2021. De Philips Hue Appear is een slimme buitenlamp voor aan de wand, voorzien van een roestvrijstalen behuizing.

Philips Hue Appear muurlamp

Signify, het moederbedrijf van Philips Hue, heeft vandaag de nieuwe Philips Hue Appear aangekondigd. Het gaat hier dus om een slimme buitenlamp die je aan de muur kunt bevestigen. De inox armatuur schijnt licht naar onder en naar boven. Volgens Signify zorgt dit voor een krachtig op en neer zwevend lichteffect.

Net als andere slimme lampen van Philips Hue heb je als gebruiker keuze uit miljoenen kleuren en lichteffecten.

philips hue appear armatuur
Het zwevende lichteffect van de Hue Appear. © Signify

Makkelijke installatie

Het monteren en installeren van de Philips Hue Appear zou in een handomdraai moeten gebeuren. De lamp hoeft namelijk alleen aan de muur bevestigd te worden met de pin-connector. De installatie van de Hue Appear zelf gaat stapsgewijs via de Philips Hue app.

Philips Hue Appear kopen

Wil je de Philips Hue Appear kopen voor de donkere dagen? Dan hoef je gelukkig niet te wachten tot de zomer: de muurlamp van Philips Hue is beschikbaar vanaf 26 januari voor een prijs van € 149,99. Dit is even duur als de eveneens vandaag gepresenteerde Philips Hue Amarant Verstraler, ook een slimme lamp voor buiten.

Ces 2021

Philips Hue kwam tijdens CES 2021 met nog meer nieuwe producten naar buiten. Zo introduceerde ze ook de Philips Hue wall switch module en een nieuwe versie van de Philips Hue dimmer switch, een slimme afstandsbediening voor het bedienen van de slimme Hue lampen.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts