Philips Hue wall switch module voorkomt ‘offline slimme lamp’

Met de Philips Hue wall switch module kun je klassieke lichtschakelaars slim maken.
philips hue wall switch module
De Philips Hue wall switch. © Signify

Signify heeft een nieuw product aangekondigd: de Philips Hue wall switch module. Deze nieuwe module voorkomt situaties waarin een slimme lamp uitgezet wordt en niet meer bereikbaar is via de Hue app.

Philips Hue wall switch module

Wie slimme lampen in zijn of haar woning heeft hangen heeft vast wel een keer meegemaakt: de verlichting was niet meer bereikbaar, omdat de fysieke lichtschakelaar uitgezet was. Met name wanneer visite over de vloer komt of een schoonmaker aan de slag gaat, kan dit jouw smart home verlichtingsplan in de war schoppen.

Met de nieuwe Philips Hue wall switch module is dit einde verhaal. De module zorgt er namelijk voor dat de lichtschakelaar ook vanaf jouw smartphone weer aangezet kan worden. Zowel via de app van Philips Hue als via spraakopdrachten zou dit weer mogelijk moeten zijn.

Maakt klassieke schakelaars slim

De Philips Hue wall switch module maakt dus in principe oude, klassieke schakelaars slim. De module wordt geïnstalleerd áchter de bestaande lichtschakelaars. In de Hue app kunnen vervolgens makkelijk lichtscenes geselecteerd worden en kan de werking van de klassieke schakelaar nu opeens aangepast worden.

Signify meldt bij de aankondiging van de Hue wall switch module dat hij werkt op batterijen met een minimale gebruiksduur van vijf jaar. Je hoeft er dus vijf jaar lang niet naar om te kijken.

Philips Hue wall switch module kopen

Sta je te trappelen om je traditionele lichtschakelaars slim te maken? Dan moet je nog wel eventjes wachten: je kunt de Philips Hue wall switch module kopen vanaf 9 maart. De module kost € 39,99 per stuk. Koop je er twee, dan ben je voordeliger uit: een 2-pack kost namelijk € 69,99.

CES 2021

Deze module is niet het enige product van Signify, het moederbedrijf van Philips Hue, vandaag heeft aangekondigd op CES 2021. Ook kwam het bedrijf met een nieuwe muurlamp, de Philips Hue Appear, en de Philips Hue Amarent Verstraler. Tenslotte kondigde de slimme lampen specialist ook een nieuwe variant van de Hue Dimmer Switch aan.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts