Prijzen Xbox Live Gold abonnement gaan stijgen in Nederland

De Xbox Live Gold prijzen gaan omhoog in Nederland.
xbox live gold abonnement prijzen
Xbox controller. © Marko Blažević / Unsplash

UPDATE | Microsoft heeft de prijsverhoging teruggedraaid, vanwege bakken aan kritiek.

De prijzen voor Xbox Live Gold abonnement zullen gaan stijgen in Nederland. Dit meldt Xbox afgelopen week in een nieuwsupdate. Ook in Nederland zullen de prijzen met enkele euro’s verhoogd worden.

Nieuwe prijzen Xbox Live Gold abonnement

De nieuwe prijzen voor een Xbox Live Gold abonnement in Nederland zijn bekendgemaakt. Voor een maandabonnement ben je € 8,99 kwijt. Wil je gelijk drie maanden aanschaffen, dan betaal je € 19,99 voor het kwartaalabonnement. Je bent relatief per maand het goedkoopste kwijt voor een halfjaarabonnement, wat nu € 47,99 zal gaan kosten.

De kosten op een rij:

  • Per maand: € 8,99
  • Drie maanden (Kwartaal-abonnement): € 19,99
  • Zes maanden (Halfjaar-abonnement): € 47,99

Hogere prijzen bij nieuwe abonnementen

De verhoging van prijzen geldt trouwens alleen bij het afsluiten van een nieuw abonnement. Huidige abonnees betalen nog gewoon de eerder gehanteerde prijzen.

We hoopten stiekem dat Xbox ook aan zou kondigen dat het jaarabonnement weer terug zou komen, maar dat was niet het geval. Vorig jaar saneerde Xbox het jaarabonnement.

Game Pass Ultimate

Wanneer je op dit moment geniet van een Xbox Live Gold abonnement, dan heb je de mogelijkheid om deze over te zetten naar Game Pass Ultimate zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt, meldt Xbox ook in de nieuwsupdate.

Dit kan erg handig zijn als je een grote voorraad hebt aan maanden Live Gold: door het over te zetten krijg je toegang tot alle spellen.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts