Razer Anzu aangekondigd: slimme computerbril met speakers

Razer heeft een slimme computerbril aangekondigd met ingebouwde speakers en een microfoon.
razer anzu slimme bril
De slimme computerbril Razer Anzu.

Een slimme computerbril met ingebouwde speakers en een microfoon. Dat is de nieuwe Razer Anzu, die zojuist aangekondigd is.

Razer Anzu

Onder de naam Razer Anzu heeft de computermaker haar eerste slimme bril aangekondigd. De bril, die eruit ziet als een normale bril, heeft ingebouwde speakers en een microfoon. Er is sprake van 16 millimeter speakers die zich net boven de oren bevinden, aan het einde van de brilpootjes dus.

Kijken we naar de ondersteuning, dan is er sprake van bluetooth 5.1, zodat je hem onder meer met je smartphone kunt kpopelen. De bediening van deze slimme computerbril kan via gesproken opdrachten dankzij de ingebouwde microfoon of door de brilpootjes aan te raken. Je kunt bijvoorbeeld muziek af laten spelen door hier naar te vragen en het volgende nummer activeren door gebruik te maken van de brilpootjes.

Razer lijkt hiermee merken als Amazon en Bose volgen, die reeds zo’n soort slimme bril op de markt hebben geïntroduceerd. Ook schreven we onlangs over de slimme Ray-Ban van Facebook, waar we niet zoveel van hoeven te verwachten.

Computerbril

Het gaat om een computerbril: zo worden er twee soorten lenzen geleverd bij de Razer Anzu. Transparante glazen met 35% blauwfilter.

Het andere soort lenzen zijn gepolariseerde glazen, zodat je hem ook als zonnebril kunt gebruiken.

Prijs en beschikbaarheid

De Razer Anzu is vanaf nu direct beschikbaar en online te bestellen voor een prijs van 210 euro.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts