Ring Smart Response: voicemail voor je slimme deurbel

Ring Smart Response is eigenlijk een voicemail voor je slimme deurbel.
ring video doorbell wired
De nieuwe Ring Wired, een compacte slimme deurbel. © Ring/Press

Ring komt met een nieuwe functie in haar applicatie: Ring Smart Response. Met deze functie kan je Ring slimme deurbel automatisch antwoorden geven als jij niet opneemt.

Ring Smart Response

Op diverse forums wordt al flink gesproken over de nieuwe functionaliteit in de Ring-app: Ring Smart Response, letterlijk vertaald slim antwoord. En dat is het ook eigenlijk: het gaat om een functie waarbij je je slimme deurbel automatisch kan laten antwoorden als jij niet opneemt.

Hiermee wordt het aanbellen altijd beantwoord: ook als jij dus geen gehoor geeft aan de melding die je binnenkrijgt via de app van Ring.

Voicemail voor je slimme deurbel

Eigenlijk kun je de Ring Smart Response zien als een voicemail voor je slimme deurbel: je kunt in de app namelijk een boodschap inspreken die afgespeeld moet gaan worden als je niet opneemt. Helemaal nieuw is deze mogelijkheid overigens niet: er zijn tal van slimme deurbel merken die deze optie al geruime tijd aanbieden.

Wanneer deze functie uitgerold gaat worden naar de Ring-app blijft nog even in het ongewisse. Tot op heden is er enkel een knop te zien in de app, maar zou deze volgens diverse gebruikers nog niets doen. Op foto’s van een gebruiker die gedeeld worden met website The Ambient is de knop wel al te zien.

Onlangs kwam Ring nog met een nieuw model naar buiten: de Ring Video Doorbell Wired, een compacte bedrade slimme deurbel.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts