Ring Video Doorbell Wired: nieuwe compacte bedrade deurbel

De Ring Wired is een compacte, bedrade slimme videodeurbel voor slechts 59 euro.
ring video doorbell wired
De nieuwe Ring Wired, een compacte slimme deurbel. © Ring/Press

Vanmiddag heeft Ring, bekend van haar slimme deurbellen en smart home camera’s, haar slimme deurbellenportfolio uitgebreid. Met de Ring Video Doorbell Wired biedt Ring handvatten voor degenen die op zoek zijn naar een compact en bedrade videodeurbel voor een zacht prijsje.

Ring Video Doorbell Wired

De Ring Video Doorbell Wired is een slimme deurbel. Het is de kleinste slimme deurbel in Ring’s portfolio met slimme deurbellen. Net als veel andere smart home deurbellen kun je bij de Ring Wired genieten van meekijken in 1080 HD-kwaliteit (ook in de nacht), tweeweg-communicatie met ruisonderdrukking en geavanceerde bewegingsdetectie.

Net als andere slimme deurbellen van Ring kun je gebruik maken van gepersonaliseerde privacyzones. Hiermee kun je zelf zones die je juist niet wil bewaken.

Met de Ring Video Doorbell Wired bieden we features die er echt toe doen in een klein, compact design
– Jamie Siminoff, oprichter van Ring

“De focus van Ring ligt sinds dag één op het ontwikkelen van beveiligingsoplossingen voor thuis die de echte problemen van klanten oplossen. Met de Ring Video Doorbell Wired bieden we features die er echt toe doen in een klein, compact design. Zo hebben klanten meer keus bij het selecteren van de video deurbel die het best bij hun behoeften aansluit”, meldt Jamie Siminoff, oprichter van Ring en Chief Inventor.

Tekst gaat door onder de foto.

ring wired productfoto
De Ring Wired is een stuk compacter dan andere modellen. © Ring / Press

Extra mogelijkheden met Ring Protect Plan

Wil je genieten van meer functionaliteiten met de Ring Wired? Dan moet je een Ring Protect Plan abonnement afsluiten. Vanaf 3 euro per maand ben je abonnee en geniet je onder meer van Advanced Pre-Roll. Hiermee krijg je een videopreview van de eerste zes seconden, nadat er beweging gedetecteerd is. Ook personendetectie valt onder de extra functies.

Makkelijke installatie en bediening

De Ring Wired is makkelijk te installeren. Het gaat hier dus om een bedrade deurbel. Na de installatie kun je de slimme deurbel volledig bedienen via de Ring-app. Zo kun je de daarnet benoemde privacyzones instellen, maar kun je dus ook live meekijken én communiceren met degene die aanbelt. Op een veilige manier trouwens: onlangs was op Smartoday te lezen dat Ring end-to-end versleuteling heeft toegevoegd aan videobeelen.

Zoals je wellicht al weet werkt Ring – dochterbedrijf van Amazon – samen met Alexa. Als je dus een smart speaker of smart display met Amazon Alexa als voice assistant hebt, kun je de Ring Wired aansturen met spraak. Zo kun je bijvoorbeeld vragen om de beelden weer te geven of om te praten met degene die voor de deur staat.

Ring Wired kopen: prijs en beschikbaarheid

Ring meldt ons dat de Ring Wired videodeurbel vanaf mei te koop zal zijn. Zoals we net al aangaven heeft de Ring Wired een prijskaartje van 59 euro.

Een prijs waarmee de slimme deurbel volgens Siminoff voor iedereen een betaalbare optie wordt: “Voor slechts 59 euro is de Ring Video Doorbell Wired een geweldige en betaalbare optie voor iedereen die er net mee begint of die zijn of haar Ring-beveiliging wiluitbreiden.”


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts