Roborock S7: ‘robotstofzuiger die beter dweilt’

De Roborock S7 is een robotstofzuiger die beter zou dweilen dan zijn voorgangers.
roborock s7 robotstofzuiger (1)
De nieuwe Roborock S7 robotstofzuiger. © Roborock

Een nieuwe robotstofzuiger die beter dweilt dan zijn voorgangers. Zo kondigt Roborock haar nieuwe robotstofzuiger, de Roborock S7, vandaag aan tijdens de virtuele versie van CES 2021. De nieuwe robotstofzuiger kan zichzelf onder meer legen en is voorzien van een trillende plaat die vastzittend vuil los moet kunnen krijgne.

Roborock S7 robotstofzuiger

We kennen Roborock al van eerdere modellen. En ook modellen die reeds konden dweilen. Toch lijkt de Roborock S7 anders te zijn: hij is namelijk voorzien van een trillende plaat bij de dweil. Hiermee kan vuil wat op grond zit losgetrild worden, waarna de dweil er overheen gaat.

Via de applicatie van Roborock kunnen gebruikers zelf aangeven hoe hard deze plaat moet gaan trillen. Je moet dus zelf inschatten hoe vies de grond is. Via deze app kun je trouwens ook gewoon zien welke kamers al schoongemaakt zijn.

Sonic Mopping en VibraRise

Sonic Mopping, zo noemt Roborock het dweilen zoals dat gebeurt met de Roborock S7 robotstofzuiger. Wees niet bang dat de trillende plaat een zachte grond verwoest: dankzij VibraRise kan het nieuwe model precies herkennen op wat voor soort ondervloer hij rijdt en hier zijn instellingen op aanpassen.

Release en verkoopprijs

Ben je van plan om de Roborock S7 robotstofzuiger te kopen? Dan moet je nog een kleine twee maanden geduld hebben.

Het merk, wat trouwens onderdeel is van Xiaomi die onlangs de Mi Smart Clock – een slimme wekker – aankondigde, laat weten dat de robotstofuziger 24 maart dit jaar beschikbaar zal zijn. Voor een prijs van 649 dollar (omgerekend 534 euro) stofzuigt en dweilt hij dan dit jaar jouw vloeren.

Vanaf dat moment zal ook waarschijnlijk het oplaadstation geïntroduceerd worden, waar de Roborock S7 zichzelf kan legen en opladen. Lees hier alvast een Roborock S7 review.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts