‘Samsung Galaxy Note Series ook gewoon in 2021 te verwachten’

Meer toestellen met stylus ondersteuning betekent niet gelijk dat de Note verdwijnt.
samsung galaxy note 2021

De Samsung Galaxy Note wordt waarschijnlijk niet gesaneerd en zal ook gewoon in 2021 doorgezet worden. Diverse media suggereerde gisteren – op basis van blog – dat de Galaxy Note geen nieuw broertje meer zou krijgen.

Samsung Galxy Note series wordt doorgezet in 2021

Gisteren verscheen er een blogartikel van Samsung’s mobile-baas TM Roh; hij deelde onder andere dat er mogelijk meer goedkope opvouwbare Samsung smartphones zullen komen en dat diverse Galaxy modellen wellicht stylus-ondersteuning zouden krijgen.

Dit laatste bleek voor veel techjournalisten dé hint te zijn dat het einde verhaal was voor de Samsung Galaxy Note, een model wat bekend staat voor de ondersteuning van de zogeheten S Pen.

The Verge weet te melden dat een anonieme Samsung-functionaris tegen Yonhap News Agency (YNA) gezegd zou hebben dat Samsung momenteel voorbereidingen aan het treffen zou zijn om een nieuwe Galaxy Note-serie uit te gaan brengen in 2021. The Verge probeerde Samsung te bereiken, maar kon geen verdere details geven.

Minimaal verschil

Veel reviews van de nieuwste Samsung Galaxy Note komen in vaak tot dezelfde conclusie: je betaalt eigenlijk alleen wat meer voor de ondersteuning van de S Pen. Qua specificaties komt de nieuwe Galaxy S20 namelijk flink in de buurt van de Note.

Het was dan ook geen gekke gedachten dat veel nieuwsmedia suggereerde dat de Note zou verdwijnen, maar die kans lijkt nu zeer klein.

 


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts