Samsung SmartTag: bluetooth tracker voor terugvinden van spullen

De Samsung SmartTag is een bluetooth tracker in de vorm van een sleutelhanger.
samsung smarttag
Met de Samsung SmartTag kun je zelfs je hond terugvinden. © Samsung/Press

Opnieuw komt Samsung met een nieuw product naar buiten: Samsung SmartTag. Het gaat om een compacte bluetooth tracker voor het terugvinden van spullen. De SmartTag heeft wat weg van een sleutelhanger.

Samsung SmartTag

Een bluetooth tracker is niet nieuws: zo kennen we bijvoorbeeld als Tile, een kleine compacte tracker waarmee je middels bluetooth makkelijk je spullen terug kunt vinden. Samsung had zelf echter nog geen eigen variant. Tot vandaag, want tijdens CES 2021 heeft het techmerk haar eigen bluetooth tracker aangekondigd: de Samsung SmartTag.

Notificatie en alarm

Mocht je iets kwijt zijn geraakt, dan moet de Samsung SmartTag het kinderlijk eenvoudig maken om het terug te vinden. Zo kun je via je Galaxy smartphone bekijken via bluetooth waar het verloren apparaat zich bevindt. Ben je in de buurt? Dan kun je zelfs een alarm in de vorm van een geluidssignaal activeren om het verloren item te lokaliseren.

Eigen smartphone terugvinden

Niet alleen via je je eigen smartphone zou je je apparaten terug kunnen vinden: ook via Galaxy toestellen van anderen moet het mogelijk zijn om met een SmartTag het product terug te vinden. Via de SmartThings Find-app kunnen namelijk ook andere smartphones signalen opvangen. Ook wanneer je je eigen telefoon kwijtraakt kun je deze bluetooth tracker andersom gebruiken: druk je twee keer op de tracker, dan krijg je een melding waar je smartphone ligt.

Eerder vandaag meldden we op Smartoday dat Samsung ook al haar nieuwe Samsung Galaxy S21 lijn aankondigde.

Samsung SmartTag kopen

Wil je de Samsung SmartTag kopen? Dan moet je nog eventjes wachten: de bluetooth tracker verschijnt vanaf 26 januari op de markt. Hij zal 29,99 gaan kosten, wat ongeveer hetzelfde is al een Tile bluetooth tracker.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts