Signify kondigt nieuwe Philips Hue Dimmer Switch aan

De nieuwe Philips Hue Dimmer Switch is een upgrade van zijn oudere broertje.
philips hue dimmer switch 2021
De nieuwe Hue Dimmer Switch. © Signify

Signify heeft tijdens CES 2021 een nieuwe Philips Hue Dimmer Switch aangekondigd. Het moederbedrijf van Philips Hue meldt dat er nu twee manieren zijn om lichtscènes in te stellen en dat de nieuwe Dimmer Switch een ‘intuïtieve draadloze bediening’ biedt.

Nieuwe Philips Hue Dimmer Switch

De Philips Hue Dimmer Switch heeft een upgrade gekregen. Met de nieuwere variant kun je de slimme lampen van Philips Hue nog slimmer bedienen. Je kunt onder meer de slimme lampen dimmen, feller zetten of diverse lichtscènes selecteren die het beste past bij het moment.

Eerder meldden we al bij Smartoday dat er geruchten rond gingen over een nieuwe Philips Hue Dimmer Switch.

Aangepast design

Er is sprake van een aangepast design: ” Bovendien werd het design aangepast zodat de dimmer switch nu ook mooi past over je bestaande schakelaaropening, zonder rare rafelrandjes”, aldus Signify bij de aankondiging van de vernieuwde slimme schakelaar.

nieuwe philips hue dimmer switch
De nieuwe Hue Dimmer Switch. © Signify

De dimmer is daarnaast voorzien van een magnetische achterzijde, waardoor je hem bijvoorbeeld ook op de koelkast kunt bevestigen. Uiteraard is de Hue Dimmer Switch ook gewoon vanuit de hand te gebruiken.

Philips Hue Dimmer Switch 2021 kopen

Van plan om je oude Dimmer Switch te vervangen voor deze nieuwere variant óf heb je de slimme schakelaar nog helemaal niet in jouw smart home? Dan hoef je niet lang te wachten: je kunt de Philips Hue Dimmer Switch kpoen vanaf 26 januari 2021. Hij is even duur als zijn oudere broertje: € 19,99.

Signify CES 2021

Deze nieuwere variant van de slimme schakelaar is niet het enige nieuws waar Signify mee naar buiten komt tijdens CES 2021. Het merk introduceerde ook een nieuwe slimme muurlamp: de Philips Hue Appear. Daarnaast kondigde Signify ook de Philips Hue Amarant Verstraler aan én de Hue wall switch module, waarmee klassieke lichtschakelaars slim gemaakt kunnen worden.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts