Hum to Search top 100: meest geneuriede nummers met Google Assistant

Google deelt de meest geneuriede nummers via Hum to Search van Google Assistant.
hum to search top 100 google assistant
Beeld: Google Nest Mini © Ben Kolde/Unsplash

In samenwerking met Billboard heeft Google de top 100 meest geneuriede nummers met Google Assistant gedeeld. Met de zogeheten Hum to Search functie kunnen gebruikers van een Google Assistant apparaat – bijvoorbeeld een smart speaker – nummers vinden door ze te neuriën.

Als we kijken naar het meest geneuriede nummer via Hum to Search met Google Assistant, staat Old Town Road op de eerste plek. Dat is niet heel gek: Google gebruikte het nummer namelijk als voorbeeld in haar aankondigingscampagne op YouTube.

Na Old Town Road blijkt de klassieker van Rick Astley een veel geneuried nummer: op de tweede plek staat Never Gonna Give You Up. Tones and I sluit de top 3 af met Dance Monkey. De gehele top 100 is bij Billboard te aanschouwen.Go

Dit is Hum to Search met Google Assistant

Hum to Search is een nieuwe zoektechnologie, waarbij Google geneuriede liedjes kan matchen met melodieën van muzieknummers. De technologie is een klein beetje vergelijkbaar met Shazam, maar hier kunnen gebruikers zelf via de voice assistant van Google nummers neuriën.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts