Sony Bravia Core gelanceerd: streamingdienst voor Bravia

Met Sony Bravia Core genieten gebruikers van de nieuwste films.
dit is sony bravia core
Beeld ter illustratie. © Pixabay/Firaangella1

Sony heeft tijdens CES 2021 een nieuwe streamingdienst aangekondigd: Sony Bravia Core. Met dit platform genieten gebruikers van een nieuwe Bravia XR smart televisie uit 2021 van diverse Sony Entertainment Picuters films.

Dit is Sony Bravia Core

Toen we bij Smartoday de nieuwe Sony televisies in 2021 uitlichtten, kwam Sony Bravia Core al kort aanbod. We benoemden het daar dé Netflix voor Bravia gebruikers, gezien het een streamingdienst is in app vorm. Alleen Bravia XR televisies uit 2021 ondersteunen het platform.

Sony Pictures Entertainment

Op Sony Bravia Core ontdekken gebruikers content van Sony Pictures Entertainment. Eerder vermeldden we al dat dit ook gaat om IMAX video’s, die goed te bekijken zijn vanwege de aanwezigheid van de IMAX Enhanced Modus op de nieuwe Bravia XR televisies.

Credits

Wat Sony Bravia Core wel wat anders maakt dan andere streamingdiensten, is dat je hier een tegoed krijgt voor het kijken van de nieuwste films. En met nieuwste bedoelen we ook écht nieuwste, gezien ze vaak né uit zijn in de bioscoop. Met credits kun je de nieuwste films bekijken: afhankelijk van het model Bravia televisie je koopt, krijg je een aantal credits.

Gebruikers hebben wel onbeperkt toegang tot de bibliotheek met minder nieuwe films. Bij aanschaf van een nieuwe Bravia televisie krijg je een aantal maanden gratis. Net als bij de daarnet benoemde credits is dit afhankelijk van het model televisie je koopt.

Bekijk in onderstaande video de aankondiging van Sony Bravia Core.

Het is niet de eerste aankondiging van Sony tijdens CES 2021. Zo kwam de fabrikant ook al met een nieuw modulair Microled display – die Sony Crystal LED heet – en kondigde het merk een uitbreiding van Sony 360 Reality Audio aan.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts