Sony Crystal LED: modulaire Microled displays

Sony Crystal LED zijn nieuwe modulaire Microled displays die je aan elkaar kunt knopen.
Sony Crystal LED
De nieuwe Sony Cyrstal LED displays. © Sony Press

Hoewel CES 2021 officieel nog moet beginnen, komen diverse merken al met nieuwigheden. Ook Sony kondigt nu al nieuwe displays aan. Onder de naam Sony Crystal LED komt het merk met nieuwe modulaire Microled displays.

Microled televisies

Het gaat om Microled displays. Bij microled techniek is er sprake van een zeer hoge helderheid. Dit is onder meer te danken aan het feit dat er geen filters meer nodig zijn. Ook eventuele achtergrond verlichting kan bij microled achterwege gelaten worden.

Sony is niet de eerste die tijdens CES 2021 microled schermen aankondigd. Bij Smartoday meldden we eerder al dat Samsung naast NEO QLED schermen ook een microled variant gelanceerd heeft.

Modulaire displays

De Sony Crystal LED displays zijn modulair. Bij modulaire schermen kunnen ze aan elkaar geknoopt worden om tezamen als één groot display te fungeren.

Dit wordt bij de nieuwe schermen van Sony interessant, gezien er nauwelijks sprake is van een rand. Een must bij modulaire schermen trouwens.

Zakelijke markt

Sony richt zich met haar nieuwe Sony Crystal LED schermen niet op consumenten. Ook in een video die Sony bij de lancering deelde is te zien dat schermen bijvoorbeeld meer geschikt zijn in een winkelcentrum. Het zou dus interessant kunnen zijn om te ze laten functioneren als  digitale reclamezuil.

Wanneer en voor welke prijs de nieuwe Sony Crystal LED displays beschikbaar zullen zijn is nog niet bekend. Wel meldt Sony in haar persbericht dat ze de schermen digitaal zal tonen tijdens CES 2021, wat dit jaar digitaal plaatsvindt.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts