Spotify laat gebruikers afbeeldingen toevoegen aan afspeellijsten

Voeg nu je eigen afbeeldingen toe aan zelfgemaakte Spotify afspeellijsten.
spotify afbeeldingen afspeellijsten
Spotify op Android smartphone. © StockSnap/Pixabay

Spotify komt met een nieuwe functie: je kunt omslagafbeeldingen toevoegen aan afspeellijsten. Dit is mogelijk vanaf een Android of iOS smartphone via de Spotify app. Een premium account is hierbij geen vereiste.

Afspeellijst afbeeldingen toevoegen aan Spotifvy

Heel erg nieuw is deze functie echter niet: via een desktop computer was het reeds mogelijk om een afbeelding te uploaden voor afspeellijsten. Nu komt deze mogelijkheid dus ook naar smartphones, waar natuurlijk vaak de afbeeldingen te vinden zijn die je wil uploaden voor afspeellijsten.

Zo voeg je een afbeelding toe aan Spotify afspeellijsten

Het toevoegen van een afbeelding aan een zelfgemaakte Spotify afspeellijst is kinderlijk eenvoudig. Wanneer je inlogt op je Spotify account ga je naar je zelfgemaakte afspeellijst. Daar klik je vervolgens op het menu, waarna je kunt klikken op ‘afbeelding wijzigen’. Daarna kun je een afbeelding selecteren die je wil gebruiken als coverafbeelding voor je afspeellijst.

De functie is vanaf nu beschikbaar voor alle Android en iOS smartphones met de recente Spotify app. Het is dus geen vereiste om een Spotify Premium account te hebben.

 


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts