Start-up Nothing koopt het merk Essential

Het merk Essential is nu eigendom van start-up Nothing.
nothing draadloze oordopjes
© Nothing Newsroom

Nothing, de start-up van ex-OnePlus-oprichter Carl Pei, heeft het merk Essential gekocht. Alle handelsmerken, logo’s en huisstijlen van het bedrijf dat door Android-oprichter Andy Rubin werd opgezet zijn nu in handen van Nothing.

Essential nu eigendom van Nothing

Wat Nothing precies van plan is met Essential is nog niet helemaal duidelijk. Net zoals de rest eigenlijk van de start-up: tot nu toe moeten we het nog enkel doen met de aankondiging van draadloze oordopjes van Nothing.

De kans is natuurlijk aanwezig dat Nothing kennis en ervaring van Essential wil gaan gebruiken voor het realiseren van meer eigen producten. Eén ding is zeker: de merknamen zijn beiden erg sterk.

Essential: smart home en smartphone bedrijf

Essential werd opgericht door Android-maker Andy Rubin. Het bedrijf lanceerde een smartphone, maar zou vlak daarna in 2020 haar einde aankondigen: de verkoopprestaties vielen dusdanig tegen dat Essential de handdoek in de ring gooide.

Het bedrijf was voornemens om na de smartphone ook stappen te gaan zetten in de smart home niche: zo waren er plannen om een smart home platform te lanceren.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts