Tedee Smart Lock nu compatibel met Google Assistant

Het Tedee Smart Lock is vanaf nu te bedienen met spraak via Google Assistant.
tedee google assistant
Tedee Smart Lock © P.Kasprzak/Tedee

Slim deurslot Tedee is vanaf nu compatibel met Google Assisant. Dit meldt de slimme slotenfabrikant vandaag aan Smartoday. Gebruikers van het slimme deurslot kunnen deze nu bedienen met spraak via de voice assistant.

‘Keuze voor Google Assistant compabiliteit lag voor de hand’

CEO van Tedee, Grzegorz Chuchra, spreekt over een voor de hand liggende keuze: “Veel mensen gebruiken de Google Assistant in huis. Het lag daarom voor de hand dat wij ons slimme slot ook zouden aansluiten op de Google Assistant. Zo bieden we extra gebruiksgemak aan, zonder concessies te doen op veiligheid of kwaliteit. We zijn trots dat we hiermee een nieuwe stap zetten richting het slimme maar veilige huis van de toekomst!”, aldus Chuchra.

Het slimme deurslot was reeds te bedienen met de Tedee-app op een smartphone of tablet of via een Apple Watch. Met de ondersteuning van Google Assistant is het deurslot nu ook met spraak te bedienen. Daarbij kan het smart home deurslot opgenomen worden in Google Assistant scenario’s: zo kun je aan een Google Assistant smart speaker vragen om de deur te ontgrendelen of automatisch bij thuiskomt met Thuis- en Afwezig routines de deur laten afsluiten.

Tedee Smart Lock

Onze redactie besteedde een uitgebreid artikel over het Tedee Smart Lock. Toen meldden we dat het smart home deurslot nog niet verkrijgbaar was in Nederland, wat nu wél het geval is: bij diverse smart home specialisten en slotenmakers wordt het slimme slot inmiddels aangeboden. Het slot is verkrijgbaar vanaf € 299,-, wat in lijn is met de meeste slimme sloten van deze kwaliteit.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts