Uitbreiding van Sony 360 Reality Audio op video en speakers

Sony 360 Reality Audio wordt uitgerold naar video en speakers.
sony 360 reality audio speakers video
De nieuwe speaker met Sony 360 Reality Audio. © Sony/Press

Sony gaat haar 360 Reality Audio platform flink uitbreiden. In een persbericht laat het Japanse merk weten samen te gaan werken met muziekdiensten en -labels om de technologie ook naar video te brengen. Ook introduceert Sony twee nieuwe luidsprekers met 360 Reality Audio.

Sony 360 Reality Audio is een objectgebaseerde ruimtelijke audiotechnologie wat ervoor moet zorgen dat je muziek kunt luisteren alsof je er midden in staat.

Sony 360 Reality Audio naar video

Sony meldt in haar update dat haar audiotechnologie uitgerold wordt naar video. Later dit jaar moeten we videocontent met Sony 360 Reality Audio kunnen streamen. Sterker nog: Sony heeft laten weten ook al een live optreden te ondersteunen met deze audiotechnologie.

Zara Larsson

Niemand minder dan Zara Larsson – een door Sony ondertekende artiest – zal op 11 januari een live optreden verzorgen. Het optreden is te bekijken via de Artist Connection app van Sony.

Speakers met 360 Reality Audio

Naast de uitbreiding naar video kondigt Sony ook gelijk twee nieuwe luidsprekers aan die compatibel zijn met 360 Reality Audio: de SRS-RA5000 en de SRS-RA3000.

Heel veel heeft het Japanse merk er nog niet over bekend gemaakt, maar The Verge weet wel al te melden dat ze compatibel zullen zijn met Google Assistant en Amazon Alexa.

Nieuwe 3D-audio-plugin

Tenslotte laat Sony weten een nieuwe 3D-audio-plugin te hebben ontwikkeld. Deze zal eind januari officieel uitgebracht worden, waardoor de audiotechnologie ook geïntegreerd kan worden in diverse tools.

Eerder deze week kondigde Sony haar nieuwe Sony Crysal LED displays aan. Modulaire microled displays voor zakelijke doeleinden.

 


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts