Weber Smart Gas Grills: slimme gasbarbecues

Weber Smart Gas Grills zijn slimme gasbarbecues met WiFi en Bluetooth.
weber smart gas grills
© Weber Press

Weber heeft zojuist haar nieuwe Weber Smart Gas Grills aangekondigd. Het gaat om slimme gasbarbecues die onder meer WiFi en bluetooth ondersteunen en voorzien zijn van een display.

Slimme barbecues van Weber

Weber komt met een nieuwe aanvulling op haar slimme barbecueproducten: slimme gasbarbecues. Het barbecue-merk had reeds al slimme barbecues in haar portfolio, maar daar ontbraken nog slimme gasbarbecues in. Tot vandaag, want met de nieuwe lijn slimme gasbarbecues kunnen we slimmer grillen.

Het gaat in totaal om acht verschillende modellen. Je hebt daarbij keuze uit de kleuren zwart of roestvrijstaal.

Weber Smart Gas Grills

Weber heeft onderscheid gemaakt in twee modellen: de SX-335 serie en de SX-315 serie. De SX-335 serie is de uitgebreidere variant, waar je onder meer geniet van een opwarmrek en LED lampjes om ook laat in de avond heerlijk kunt barbecueën.

  • Weber Genesis II SX-335 Smart Grill
  • Weber Genesis II SX-335 Smart Grill: Natural Gas
  • Weber Genesis II SX-335 Smart Grill: Black
  • Weber Genesis II SX-335 Smart Grill: Natural Gas – Black
  • Weber Genesis II SX-315 Smart Grill
  • Weber Genesis II SX-315 Smart Grill: Natural Gas
  • Weber Genesis II SX-315 Smart Grill: Black
  • Weber Genesis II SX-315 Smart Grill: Natural Gas -Black

Op de website van Weber zijn de verschillende modellen goed met elkaar te vergelijken.

Slimme temperatuursensor en notificaties

De verschillende slimme gasbarbecues van Weber zijn uitgerust met onder meer een slimme temperatuursensor: hiermee kun je de temperatuur bewaken, maar ook de temperatuur regelen. Daarbij kun je via de app van Weber verschillende notificaties verwachten. Denk hierbij aan het bereiken van een specifieke temperatuur, zodat je weet dat het vlees op de perfecte temperatuur is. Ook tips en handige stappenplannen zouden terug te vinden moeten zijn in de applicatie.

Het wordt nog mooier als je een Weber Smart Gas Grill met een gastank in de tuin hebt staan: deze barbecues laten je het namelijk weten als de gastank bijna leeg is. Zo sta je niet met een gril vol hamburgers met een lege gastank.

Weber slimme barbecues kopen: prijs en beschikbaarheid

Sta je te trappelen om een Weber Smart Gas Grill in de tuin te zetten de komende zomer? Dan moet je waarschijnlijk nog even geduld hebben: de barbecuefabrikant heeft nog niet bekend gemaakt of de barbecues ook in Nederland geïntroduceerd gaan worden. De prijzen van de slimme gasbarbecues variëren van $ 849 tot $ 1029. Je moet dus wel flink in de buidel tasten, mochten ze naar Nederland komen.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts