Wordt ‘Model S27’ een Sonos Move Mini?

Sonos zou mogelijk bezig zijn met een nieuwe kleine Sonos Move Mini.
sonos move mini model s27
De reguliere Sonos Move. © Sonos Press

Mogelijk komt er een Sonos Move Mini: in gepubliceerde data van The Federal Communications Commisions (FCC) blijkt dat Sonos bezig is met een project voor een kleine draadloze speaker.

Model S27 van Sonos

Het lijkt er sterk op dat Sonos met een kleinere variant van de Sonos Move op de proppen komt. Online worden er documenten verspreid van FCC, waarin de plannen van Sonos te zien zijn.

Het project draagt de naam Model S27. Door FCC gepubliceerde afbeeldingen laten ons een speaker zien die draadloos opgeladen kan worden.

sonos move mini
FCC afbeelding van Model S27 van Sonos © FCC

Sonos Move Mini

Maar hoe komen wij dan bij de voorspelling dat het mogelijk zou kunnen gaan om een nieuwe Sonos Move Mini? Dat heeft meerdere redenen: allereerst is er sprake van een draadloze speaker, net als de reguliere Sonos Move.

Daarnaast zou Model S26 minder stroom verbruiken: dat zou dus kunnen betekenen dat we met een mini-variant te maken hebben. En dat lijkt geen gekke move, gezien de huidige Sonos Move erg zwaar en lomp is om zomaar eventjes met je mee te nemen. Iets waar hij wel voor gemaakt is.

Ook wordt er informatie gedeeld over de ondersteuning van de speaker voor onder meer bluetooth en WiFi 5. Met deze laatste ondersteuning zou de Move Mini zijn grote broer voorbij streven, die het moet doen met WiFi 4.

Cilindervormige speaker

Tenslotte is ook nog in de data van FCC te zien dat de Sonos Move Mini, als we hem zo even mogen noemen, waarschijnlijk een cilindervormige speaker zal zijn. Er wordt namelijk een informatielabel gedeeld die op de onderzijde van het apparaat moet komen: deze is rondvormig.

Onlangs kondigde Sonos nog een Replacement Battery Kit aan voor de Move. Met deze Sonos Replacement Battery Kit kunnen gebruikers zelf de batterij vervangen van de Sonos Move, mocht deze overleden zijn of teveel zijn opgeladen.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts