Xiaomi komt met ‘Quad-curved Waterfall Display’ smartphone

Xiaomi heeft een Quad-curved Waterfall Display smartphone aangekondigd.
xiaomi quad-curved waterfall display
Videostill Xiaomi’s nieuwe Quad-curved Waterfall Display © Xiaomi

Xiaomi heeft zojuist een bijzondere smartphone aangekondigd: een telefoon met een ‘quad-curved waterfall-display’. Het scherm van deze smartphone loopt dus vanaf alle kanten af: zowel bij de zijkanten als de boven- en onderkant.

Xiaomi Quad-curved Waterfall Display

In een video die Xiaomi vandaag naar buiten heeft gebracht is een bijzondere smartphone te zien, waarbij het scherm aan alle kanten afloopt. Een Quad-curved Waterfall Display, zoals dat genoemd wordt. Op deze manier is er echter geen mogelijkheid om knoppen aan de zijkanten en de onderkant en bovenkant te plaatsen. Het is dus een groot vraagteken waar eventuele knoppen dan geplaatst gaan worden.

Xiaomi spreekt over een mogelijkheid ‘om de grenzen van het scherm oneindig te verlengen’ bij haar aankondiging.

Xiaomi Concept smartphone

Voor de duidelijkheid: het gaat om een conceptsmartphone. Het is dus, net als bij de onlangs aangekondigde Mi Air Charge Technology, nog niet gelijk zo dat het product daadwerkelijk op de markt komt. Toch heeft een Xiaomi-woordvoerder aan The Verge laten weten dat het toestel daadwerkelijk zou bestaan en dat deze zelfs al gebruikt zou worden.

Op 8 februari staat er weer een interessante Xiaomi-update te wachten: dan kondigt het techmerk haar nieuwe Xiaomi Mi 11. Bij Smartoday houden we je dan live op de hoogte.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts