Xiaomi Mi Smart Clock: slimme wekker

De Xiaomi Mi Smart Clock is een slimme wekker met Google Assistant.
xiaomi mi smart clock
De Mi Smart Clock hoort thuis op je nachtkastje. © Xiaomi /Press

Xiaomi komt met een nieuwe slimme wekker naar buiten: de Xiaomi Mi Smart Clock. Hoewel hij aangekondigd wordt als een slimme wekker, lijkt het eerder op een smart display.

Mi Smart Clock is een smart display

We hoeven de nieuwe Mi Smart Clock niet binnenstebuiten te keren om te concluderen dat het gaat om een vergelijkbaar product met de Google Nest Hub, Google’s smart display. De Mi Smart Clock is een stukje kleiner en biedt ondersteuning voor spraakbediening.

Het display kan perfect gebruikt worden als wekker, gezien er sprake is van een ‘sunrise’ modus. Met behulp van verlichting in combinatie met een alarm wordt je op tijd gewekt. Naast een wekker biedt de Xiaomi Mi Smart Clock ook een kalenderfunctie en kun je onder meer vragen naar het actuele weerbeeld.

Google Assistant

Aan boord van de nieuwe slimme wekker is ondersteuning te vinden voor Google Assistant. Je kunt de Smart Clock dus eenvoudig bedienen met Nederlandse spraakopdrachten. Daarnaast kun je hem ook gebruiken als spil in je smart home, een ware hub dus.

Naast de ondersteuning van Google Assistant is er ook sprake van een ingebouwde Chromecast: hierdoor kun je ook bestanden – denk aan muziek of je favoriete Netflix serie – streamen naar het kleine display.

Xiaomi Mi Smart Clock kopen

Wil je de Xiaomi Mi Smart Clock kopen? Dan hebben we goed nieuws voor je. De slimme wekker verschijnt rond half februari al op de markt en kost vrij weinig: voor € 49,99 staat hij strakjes op je nachtkastje.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts