Xiaomi Redmi 9T en Note 9T gelanceerd

De nieuwe Xiaomi Redmi 9T en de Note 9T zijn interessante goedkope smartphones.
xiaomi redmi 9t 5g smartphone
De Xiaomi Redmi 9T © Xiaomi

Xiaomi heeft twee nieuwe goedkope smartphones gelanceerd: de Xiaomi Redmi 9T en de Note 9T. De duurdere versie biedt onder meer ruimte voor twee 5G simkaarten. Beiden Xiaomi smartphones zijn per direct verkrijgbaar in Nederland.

Redmi smartphones van Xiaomi

Het gaat om twee nieuwe Redmi smartphones, die naast de Xiaomi Smart Clock deze week gelanceerd zijn. De goedkope smartphones zijn voorzien van een 48 megapixel-camera. Laten we inzoomen op beiden modellen.

Xiaomi Redmi Note 9T

De Redmi Note 9T is de duurste van de twee. Deze smartphone is voorzien van een macrolens en heeft een 6.53 inch LCD-scherm. Deze is voorzien van een FHD+ resolutie. Onder de motorkap ontdekken we een 5000 mAh-accu. Xiaomi belooft ons dat je met deze smartphone een aantal dagen kunt doen zonder op te hoeven laden.

In tegenstelling tot veel andere toestellen is er bij de Xiamoi Redmi Note 9T geen sprake van een vingerafdrukscanner onderaan het scherm. Hij is namelijk dit keer aan de zijkant te vinden. Wat hem anders maakt dan de goedkopere Redmi 9T – waar we zo naar kijken – is dat dit model ruimte biedt voor twee 5G simkaarten.

De Redmi Note 9T is al verkrijgbaar voor een prijs vanaf € 229 (4GB RAM en 64 GB opslag). Betaal je 40 euro meer dan geniet je van twee keer zoveel opslag.

Xiaomi Redmi 9T

Nog geen behoefte aan een 5G smartphone én wil je nog minder neerleggen voor een nieuw toestel? Dan is de Xiaomi Redmi 9T wellicht wat voor jou. Bij dit toestel geniet je echter niet van een macrolens en is er sprake van een minder snelle chip. Het scherm is wel even groot, dus je levert niet in op het aantal pixels.

Wat opvallend is, is dat de Redmi 9T een grotere batterij heeft dan de Note-versie. En waar je dus geen marcolens hebt bij de Redmi 9T, heb je bij dit toestel wel een extra camera een ultragrootlens.

Maar, zoals we zeiden: de prijs kan doorslaggevend zijn. Voor dit toestel betaal je slechts € 199, waarbij je geniet van een 4GB RAM met 128 GB opslag.

Beiden toestellen zijn per direct beschikbaar bij diverse Nederlandse verkooppunten.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts